despre companie

INOXSTEEL a fost creat de o echipă de experți în domeniul echipamentelor de prelucrare a metalelor și de catering. Compania și-a stabilit sarcina de a produce produse din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru întreprinderile industriale, sociale, publice, precum și pentru clienții privați. De câțiva ani de creștere și dezvoltare de succes, compania noastră a reușit să devină unul dintre principalii producători de echipamente din oțel inoxidabil. Experiența acumulată și dedicarea în formarea unei baze de producție moderne care satisface nevoile clienților ne-au ajutat să creăm propriul nostru brand.

Echipa de inox-steel  este o echipă de profesioniști care au lucrat timp de mai mulți ani în diferite întreprinderi industriale, inclusiv în firme concurente și companii cu un profil similar de activitate.
Cunoștințele și experiența acumulate ajută la crearea unei organizări bine organizate și care să răspundă rapid tuturor nevoilor pieței de producție.

Catalogul nostru de echipamente standard include aproximativ 50 de tipuri de produse, multe dintre ele putând fi realizate cu dimensiuni geometrice diferite, precum și diverse modificări ale tipurilor de uși și elemente suplimentare.
Numărul total de produse tipice a depășit câteva sute de articole. Lista produselor tipice se extinde în mod constant datorită dezvoltării de noi modele de echipamente menținute de departamentul nostru tehnologic.
Suntem gata să oferim soluții individuale non-standard pentru clienții cu proiecte complexe și idei interesante.

Producția noastră high-tech este echipată cu echipamente industriale noi care răspund nevoilor moderne ale clienților noștri.
Suntem mândri de productivitatea și eficiența ridicată a unui sistem de interacțiune eficient între toate departamentele.
Realizăm un control constant al calității în toate etapele producției, de la primirea materiilor prime până la livrarea produsului finit către client.

Ne străduim să stabilim o colaborare pe termen lung cu parteneri, dealeri, clienți, pentru a stabili relații de afaceri puternice.
Ofertele noastre sunt profitabile, raportul preț-calitate pentru produsele noastre este optim, timpul de livrare este minim.

Vom fi bucuroși să vă vedem printre partenerii noștri!